ΕΠΙΣΤΟΛΗ 67 ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ν.ΠΟΛΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ

dsc01663ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΑΤΟ  20/07/2013


Δήμαρχε οι κάτοικοι των Μεσαγγάλων της συνοικίας  Ν.Πολιτεία έχουμε να σας καταθέσουμε κάποια ουσιαστικά αιτήματα για την περιοχή μας και όχι  μόνο.

1)    Δημιουργία στραγγιστικών καναλιών για την απομάκρυνση των υδάτων που κατακλύζουν κάθε χειμώνα ολόκληρη την περιοχή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους  ούτε με 4Χ4 γιατί τα νερά υπερβαίνουν το ύψος των 50 εκατοστών καταστρέφοντας πολλές φορές και τις οικιακές συσκευές.

2)    Συνέπεια των υδάτων και της αδιαφορίας των τοπικών αρχόντων,οι δρόμοι είναι σε κατάσταση αγροτικών δρόμων γεμάτοι λακκούβες προσβάσιμοι μόνο με τρακτέρ πράγμα το οποίο είναι απαράδεκτο για παραλιακούς οικισμούς για τους οποίους οι τοπικοί άρχοντες και η περιφέρεια θεωρούν το αμμοχάλικο πολυτέλεια για τους κατοίκους τρίτης κατηγορίας που μένουν στην περιοχή.

3)    Οι κάδοι οι οποίοι είναι ελάχιστοι και οι πέριξ χώροι είναι σε κατάσταση πληρότητας σκουπιδιών που θα πρέπει να περνάς τουλάχιστον σε ακτίνα 20 μέτρων κρατώντας την αναπνοή σου εφόσον τα απορριματοφόρα περνούν μια φορά την εβδομάδα τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι απο όλους τους δρόμους αλλά επιλεκτικά. Παρακαλούμε λοιπόν όπως οι πολίτες ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις της τοπικής αρχής (λογαριασμοί  τέλη  κτλ.) για τα οποία παύουμε να πληρώνουμε έως να δούμε κάποια ενέργεια. Περιμένουμε και απο σας της στοιχειώδη ανταπόκριση αφού αναλάβατε να υπερσπιστείτε και να βοηθήσετε για το κοινό καλό των πολιτών και την αναβάθμιση του τόπου μας. Περιμένουμε την ανταπόκριση σας με έργα και όχι μόνο λόγια πριν έρθει ο επόμενος χειμώνας και αναγκαστούμε να προβούμε σε άλλες ενέργειες.


                    Οι Κάτοικοι  Ν.Πολιτείας Μεσαγγάλων