info@mesagala.gr        info@kastriloutro.gr       +++
Τετάρτη, Μαϊος 22, 2024

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Στις  19/01/2014  στην ταβερνα  "Φουντας"  στα Μεσαγγαλα, εγινε η κοπη της πρωτοχρονιατικης πιτας του Εξωραιστικου  Συλλογου Μεσαγγαλων στην οποια παραβρεθηκαν παρα πολλα μελη του Συλλογου. Στην εκδηλωση καλεσμενος ηταν και ο Δημαρχος τεμπων Κος Κολατος Κων/νος ο οποιος δεν παραβρεθηκε οπως συνηθως λογω ανειλημμένων υποχρεώσεων οπως  ισχυρηστικε ο Αντιδημαρχος Κος Μπουζεκης. Ο Προεδρος του Εξωραιστικου Συλλογου Μεσαγγαλων, στη συντομη ομιλια του ευχηθηκε στα μελη υγεια και Καλη χρονια.
Με εμφαση τονισε οτι ο ιδιος αλλα και τα μελη του Δ.Σ θα συνεχισουν να αγωνιζονται με τον ιδιο αλλα και μεγαλυτερο  ζηλο για την επιλυση των πολλων προβληματων που αντιμετωπιζει ο παραθαλασσιος οικισμος. στην εκδηλωση παραβρεθηκαν ο αντιδημαρχος Κ.Μπουζεκης Ευθυμιος,ο αντιπροεδρος του Δημοτικου Συμβουλιου Κ.ΜαιμαρηςΔημητριος,ο προεδρος επαγγελματιων Κ.Βουλιωτης Θεοφανης και ο προεδρος τοπικου Κ.Ζαφειρης Κων/νος. Επισης παραβρεθηκε και ο επικεφαλης της εταιρειας Security Κ. Σοφητας Θωμας

pita20141

 

pita20142

pita20143

πρωτοχρονιάτικη πίτα 2014

Καλούνται τα μέλη του Εξωραιστικού Συλλόγου Μεσαγκάλων στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.00 μμ

στην ταβέρνα "ΦΟΥΝΤΑΣ" Μεσαγκάλων Με τιμή το Δ.Σ

 

Συνάντηση προέδρου Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Τεμπών

 

Συνάντηση προέδρου Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων με τον Αντιδήμαρχο
του Δήμου Τεμπών κύριο Μπουζέκη Ευθύμιο.

Η πρόσκληση του προέδρου κύριου Γιώργου Γελαδάρη έγινε δεκτή για τη συνάντηση  με τον κύριο Μπουζέκη Ευθύμιο  στα Μεσάγγαλα.

Ο Αντιδήμαρχος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο, αλλά απογοητευμένος από τα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα  της περιοχής, υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο για το καλό των ιδοκτητών και των επαγγελματιών.

Ο πρόεδρος κύριος Γελαδάρης Γεώργιος ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο και πως θα είναι συμπαραστάτες σε τούτες τις προσπάθειες διότι η περιοχή είναι μεγάλη  και τα προβλήματα πολλά όταν τα αφήνουμε να συσσωρεύονται διότι η παραλία  δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

 Ένα άλλο πάγιο αίτημα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων είναι ότι μια τουριστική περιοχή άνω των 50 χρόνων με την καλύτερη παραλία της περιοχής να μην έχει ονοματοθεσίες.

Γι αυτό κάτω από πιέσεις και παρεμβάσεις ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Γελαδάρης  και το Δ.Σ. στον πρώην Δήμο Κάτω Ολύμπου και σήμερα Δήμο Τεμπών όπου με απόφαση την 10/12/2012 δρομολογήθηκε το θέμα στον ειδικό από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου  για την κατασκευή επιτέλους 555 πινακίδων οδών όπου θα τοποθετηθούν εντός 15 ημερών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και παραθεριστών.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γελαδάρης ευχαρίστησε τον  Αντιδήμαρχο κ. Μπουζέκη Ευθύμιο και του ευχήθηκε δύναμη στο δύσκολο έργο που ανέλαβε,  διότι η περιοχή Μεσαγγάλων θέλει όρεξη, και αυτό υπάρχει,  αλλά θέλει πολλή δουλειά διότι αξίζει περισσότερα.

 

 

Επικοινωνία του προέδρου με τον αντιδήμαρχο Τεμπών

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την περιοχή των Μεσαγγάλων μετά την επικοινωνία του προέδρου του εξωραϊστικού συλλόγου με τον αντιδήμαρχο Τεμπών κύριο Μπουζέκη Ευθύμιο.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή την εποχή όπως :

1)    Ράντισμα όπου γίνεται ο ψεκασμός για την καταπολέμηση των κουνουπιών

2)    Κοπή χόρτων. Κόπηκαν τα χόρτα σε κεντρικούς δρόμους (δεξιά και αριστερά). Στο σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί η ευθύνη όλων των κατοίκων και παραθεριστών που διαθέτουν οικόπεδα με η χωρίς οίκημα για τον καθαρισμό των χώρων τους. Η πρωτοβουλία και η παρέμβαση του συλλογου,του δήμου δεν είναι αρκετή αν δεν φροντίζει και ο καθένας μας χωριστά για το θέμα αυτό. Μόνο που θα περιορίσουμε τους κινδύνους  (πυρκαγιές κτλ).

3)    Τοποθέτηση πινακιδων.επιτελους ξεκίνησαν και τοποθετηθήκαν πινακίδες από το δήμο Τεμπών  που βοηθούν σημαντικά στον προσδιορισμό του τόπου που ο καθένας διαμένει. Για το θέμα αυτό επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Γιώργο Γελαδάρη ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα όπως  α)  αρκετή καθυστέρηση για την τοποθέτηση αυτών.

Β) οι πινακίδες δεν είναι διπλής όψεως με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η οδός από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Γ)  οι πινακίδες δεν έχουν διαφορετικό χρώμα κατά συνοικία όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

4)    Καθαρισμός παραλίας. Σε αρκετά σημεία της παραλίας μετακινηθήκαν μετά τις καταστροφές του χειμώνα μεγάλοι όγκοι από τσιμέντα ,πέτρες ,σίδερα ,τούβλα  μέσα στη θάλασσα  όπου το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Η παρέμβαση του δήμου Τεμπών  ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία είναι υπεύθυνη   και  κρίνεται άκρως αναγκαία ώστε να απομακρυνθούν οι όγκοι αυτοί  όπου μπορεί να προκληθεί σοβαρό ατύχημα στους λουόμενους.

5)    Έλλειψη δημοτικού φωτισμού και αρκετές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης το οποίο εμπεριέχει κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των  κατοίκων και των παραθεριστών.

Ο σύλλογος  Μεσαγγάλων προσδοκά σε μια αποτελεσματική συνεργασία με τους φορείς του δήμου για να αντιμετωπιστούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα εν όψει της θερινής περιόδου και αφετέρου για να αναληφθούν πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την περιοχή των Μεσαγγάλων.
Κοπή Πίτας Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων

 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11π.μ. στη Ταβέρνα Φώτης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 170 στην Λάρισα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε και ευχαρίστησε  τους φίλους και ιδιοκτήτες Μεσαγγάλων και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής Μεσαγγάλων  πιστεύοντας  πως φέτος ο Δήμαρχος θα κάνει το καλύτερο για την περιοχή πριν τα προβλήματα συσσωρευτούν διότι η περιοχή αξίζει πολύ περισσότερο.

Ο τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι ο Μάκης Αράρ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Αντινομάρχης κύριος Σαμαρίνας Κών/νος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κύριος Μαϊμάρης Δημήτριος,  ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου κύριος Μπάκαβος Βασίλειος.

40 km ανατολικά της Λάρισας και 100km νότια της Θεσσαλονίκης, Kapsalis Hotel, το ιδανικό συγκρότημα στην κατάλληλη τοποθεσία, προετοιμασμένο να προσφέρει ξεκούραση και ηρεμία συνοδευμένα με διασκέδαση και ανέσεις. ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ , ENOIKIAZOMENA DOMATIA KASTRI LOUTRO. 14 ευρύχωρα, ευήλια, επιπλωμένα διαμερίσματα με δυνατότητα φιλοξενίας από 2 έως 5 άτομα το καθένα, αυτόνομο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, αποτελούν αναμφισβήτητα μεγάλη πρόκληση για όσους επιθυμούν ξέγνοιαστες και ευχάριστες διακοπές. Λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων.Δημιουργία ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, Κατασκευή E-Shop για πώληση και προώθηση προϊόντων , σε προσιτές χαμηλές τιμές. Μεσάγγαλα, Διακοπές, Διακοπές Μεσάγγαλα, Οικογενειακές διακοπές, Μεσάγγαλα, Τουρισμός Μεσάγγαλα, Παραλίες Μεσάγγαλα, Διαμονή Μεσάγγαλα, Πηνειός, Πλαταμώνας, Κάστρο Πλαταμώνα, Δίον Κατερίνη, Αγία Παρασκευή, Τεμπών, Κοιλάδα Τεμπών, Αμπελάκια, Ραψάνη, Κρανιά Ομλύμπου, Παλαιός Παντελεήμονας, Μετέωρα, Όλυμπος, Παγασητικός κόλπος, Canoeing, Τοξοβολία, Rafting, Zodiacing, River trekking, Flying fox, Trekking, Mountain bike, Bird watching, Safari jeep, Mesagala, Hotel Mesagala, Rooms to let Mesagala, Rooms Mesagala, Vacation Mesagala, Summer vacation in Greece, Hotel booking