Συνάντηση προέδρου Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Τεμπών

 

Συνάντηση προέδρου Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων με τον Αντιδήμαρχο
του Δήμου Τεμπών κύριο Μπουζέκη Ευθύμιο.

Η πρόσκληση του προέδρου κύριου Γιώργου Γελαδάρη έγινε δεκτή για τη συνάντηση  με τον κύριο Μπουζέκη Ευθύμιο  στα Μεσάγγαλα.

Ο Αντιδήμαρχος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο, αλλά απογοητευμένος από τα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα  της περιοχής, υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο για το καλό των ιδοκτητών και των επαγγελματιών.

Ο πρόεδρος κύριος Γελαδάρης Γεώργιος ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο και πως θα είναι συμπαραστάτες σε τούτες τις προσπάθειες διότι η περιοχή είναι μεγάλη  και τα προβλήματα πολλά όταν τα αφήνουμε να συσσωρεύονται διότι η παραλία  δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

 Ένα άλλο πάγιο αίτημα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων είναι ότι μια τουριστική περιοχή άνω των 50 χρόνων με την καλύτερη παραλία της περιοχής να μην έχει ονοματοθεσίες.

Γι αυτό κάτω από πιέσεις και παρεμβάσεις ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Γελαδάρης  και το Δ.Σ. στον πρώην Δήμο Κάτω Ολύμπου και σήμερα Δήμο Τεμπών όπου με απόφαση την 10/12/2012 δρομολογήθηκε το θέμα στον ειδικό από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου  για την κατασκευή επιτέλους 555 πινακίδων οδών όπου θα τοποθετηθούν εντός 15 ημερών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών και παραθεριστών.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γελαδάρης ευχαρίστησε τον  Αντιδήμαρχο κ. Μπουζέκη Ευθύμιο και του ευχήθηκε δύναμη στο δύσκολο έργο που ανέλαβε,  διότι η περιοχή Μεσαγγάλων θέλει όρεξη, και αυτό υπάρχει,  αλλά θέλει πολλή δουλειά διότι αξίζει περισσότερα.