info@mesagala.gr        info@kastriloutro.gr       +++
Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024

Κοπή Πίτας Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων

 

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 11π.μ. στη Ταβέρνα Φώτης επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 170 στην Λάρισα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε και ευχαρίστησε  τους φίλους και ιδιοκτήτες Μεσαγγάλων και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής Μεσαγγάλων  πιστεύοντας  πως φέτος ο Δήμαρχος θα κάνει το καλύτερο για την περιοχή πριν τα προβλήματα συσσωρευτούν διότι η περιοχή αξίζει πολύ περισσότερο.

Ο τυχερός της χρονιάς που κέρδισε το φλουρί είναι ο Μάκης Αράρ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Αντινομάρχης κύριος Σαμαρίνας Κών/νος, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κύριος Μαϊμάρης Δημήτριος,  ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου κύριος Μπάκαβος Βασίλειος.

Δίπλα στις πεντακάθαρες ακτές του Θερμαϊκού κόλπου εκεί που ο Όλυμπος σμίγει με τον Κίσσαβο βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Ο επισκέπτης αφού χαρεί τα καταγάλανα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά μπορεί να επισκεφτεί τα ξακουστά Αμπελάκια, τα μαγευτικά Τέμπη, τα επιβλητικά Μετέωρα με τα πολλά Βυζαντινά μοναστήρια καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο του Δίον, το κάστρο του Πλαταμώνα και τον πανέμορφο Όλυμπο. Golden Sun Hotel, Golden Sun Μεσάγγαλα, Μεσάγγαλα, Μεσαγγαλα, Ξενοδοχείο Μεσάγγαλα, Δωμάτια, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Ενοικιαζόμενα δωμάτια κατασκευη ιστοσελιδων, web development , database systems , e-commerce ,social media marketing , hosting services, KATASKEYI ISTOSELIDON LARISA IPBOX.GR custom applications | SEO experts | sms-marketing | domain names ,web design , IT support